Dream Big Band

baixa

DSC_7699Sinatra 6

Després de més de 15 anys escrivint música de Big Band per a moltes orquestres, decideixo crear la Dream Big Band com a formació principal per a les meves inquietuds musicals. Els sons que bullen al meu cap es converteixen en música que interpreta la Dream Big Band.

El primer projecte ha estat musicar el llibre de poemes Els Fruits Saborosos de Josep Carner. Amb la complicitat de la veu de Gemma Abrié enregistrem un disc excepcional i original amb les divuit poesies del llibre. Vam rebre els premis Enderrock a Millor Nova proposta i Millor Directe Jazz del 2013.

Vicens Martín Dream B.B.

Un segon projecte va ser arranjar la música de l’òpera rock “Ciutòpolis” composada pel tarragoní Roger Benet, que promet una visió diferent de l’ús de la Big Band en la música moderna.

L’estiu del 2015 vam fer concerts amb Els Amics de les Arts. Vaig arranjar una antologia de tota la seva obra en uns concerts especials per celebrar els seus 10 Anys de carrera musical. Es fa una edició en CD/DVD.

Al 2015 també estrenem la Suite Barcelona, una descripció musical d’aquesta gran ciutat.

I al 2016 traiem el nostra tercer disc, Sinatra 100 Anys, un recordatori de la figura de Frank Sinatra amb l’actor i cantant Bruno Oro a la veu.

Bruno Kursaal 2Sinatra 32Sinatra 12

I en breu hi haurà més novetats….

Formació:

Vicens Martín: direcció, composició, arranjaments i guitarres

Saxos: Gabriel Amargant, Guim García-Balasch, Albert Carrique, Santi de la Rubia, Vicent Macián, Marcel·lí Bayer, Marc Sort.

Trompetes: David Pastor, Matthew Simon, Jaume Peña, Ivó OllerLeo Torres.

Trombons: Josep Tutusaus, Vicent Pérez, Tom Johnson, Albert Costa, David Parras.

Alejandro Di Costanzo: piano

Miquel Àngel Cordero Paco Weht: contrabaix

Ramón Ángel Rey: bateria i percussions

Gabriel AmargantGuim García

Vicent MaciánMarcel·lí Bayer

David PastorJaume PeñaLeonardo Torres

Josep TutusausTom JohnsonDavid ParrasAlejandro Di CostanzoMiquel Àngel CorderoRamón Ángel Rey